Ženski komplet – krilo in majica black dots

Domov/Ženski komplet/Ženski komplet – krilo in majica black dots
Akcija

Ženski komplet – krilo in majica black dots

Na zalogi

Iščeš nekaj modernega? Obenem pa je fino mehko, lahkotno in naravnost krasno za kombiniranje v vseh letnih časih. Pripravili smo krilo z nabranim zgornjim delom z všito elast

Iščeš nekaj modernega? Obenem pa je fino mehko, lahkotno in naravnost krasno za kombiniranje v vseh letnih časih.
Pripravili smo krilo z nabranim zgornjim delom z všito elastiko, zato je izjemno preligajoče in ne veže. Sam kroj je od vrha navzdol lepo padajoč in izjemoma fin za skriti teste nepravilnosti, katere nam običajno delajo preglavice.
Velikosti so po konfekcijskih številkah, prilagam pa še dolžino krilc, katero lahko napišeš v opombe tudi svojo poljubno glede na tvojo višino.
Dolžina celotnega krilca:
34: 46cm
36: 49cm
38: 52cm
40: 55cm
42: 57cm

sestava: 65% poliester, 30% polivretan, 5% spandex
gramatura: 310 g/m
– pranje le ročno, nič strojno.
Poleg spodnjega dela je dodan še zgornji – majčka in ker so si naši okusi različni bo možnost izbire rokava – torej fluffi kot na objavljeni fotografiji in navaden rokav.

V opombe pred oddajo naročila lahko navedeš svojo višino ali željeno dolžino majice od vrha rame navzdol, obseg prsi, pasu in bokov pa bomo kroj prilagodili tebi). Opombe naročila se nahajajo v zaključku naročila tik pod poljem Dostavi na drug naslov. Standardne mere si lahko ogledate tudi tukaj.

Material: bombažni jersey: 90% bombaž, 10% elastan)

Beri dalje ...

46,0048,00

Počisti izbor
Količina
Mere velikosti
Back to Top
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.