Windstopper / Flora – več barv

Domov/Ženska kolekcija/Ženski windstopperji/Windstopper / Flora – več barv

Windstopper / Flora – več barv

Po naročilu

Športno ponudbo smo popestrili s prehodnimi jaknami - znana kot Windstopper. Sam kroj smo vizualno dovršili z rahlo eleganco k športnemu stilu. Kroj je lepo tiliran, zadaj rahlo

Športno ponudbo smo popestrili s prehodnimi jaknami – znana kot Windstopper. Sam kroj smo vizualno dovršili z rahlo eleganco k športnemu stilu. Kroj je lepo tiliran, zadaj rahlo luničasto rezan-daljši kot sprednji del. Na sprednjem delu ima dva notranja mrežasta žepa. Zapne se z zadrgo, ki je močna, vizualno lepa, identična tudi na žepnem delu. Spodaj je vpeljana elastika katero lahko z dodanim karabinčkom poljubno zateguješ-tiliraš. Zgoraj pa je zaključen z obojestransko kapuco, ki smo jo oblikovali v pravi velikosti-primerni tudi nošenju na glavi, ne le estetski vidik. Na prsni strani ima manjši logo Sazy, ter na rokavu večjega. Zadnji nepogrešljiv dodatek pa so rokavičke, katere imaš lahko poljubno v uporabi ali ne.

Material: Softshell (97% poliester, 3% elastan), debelina ca. 300 g/m2
– blago je sestavljeno iz velurja na notranji strani in vodoodbojne tkanine na zunanji strani,
– dobro varuje pred vetrom, manjšimi padavinami in mrazom,
– rahla prožnost daje udobje pri nošnji,
– pri pranju obdrži obstoječo barvo.

Med ponujenimi barvami si lahko svoj windstopper poljubno oblikuješ. Spreminjaš lahko osnovno in dodano barvo, ter barvo zadrge.

Beri dalje ...

82,00

Počisti izbor
Količina
Mere velikosti
Back to Top
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.