Tunika – Dreamy rainbow

Tunika – Dreamy rainbow

Na zalogi

Si tudi ti za drugačnost? Kroj tunike je zaradi njene rezanosti malce drugačen. V zgornjem delu je popet nato pa povsem pade, saj je rezan široko. Na obeh straneh spodaj je tuni

Si tudi ti za drugačnost? Kroj tunike je zaradi njene rezanosti malce drugačen. V zgornjem delu je popet nato pa povsem pade, saj je rezan široko. Na obeh straneh spodaj je tunika daljša in jo zaključujeta vozlička. Luštno, res.
Material je nekosmatena bombažna prevešanka – običajno imamo narejene oblekice in tunike iz jersija, vendar je tukajle zaradi kroja in padca blaga ta bolj ustrezen. (92% bombaž, 8% elastan).
Izbereš lahko med več različnimi barvami, tudi mavrico ti lahko v povsem poljubnem blagu pripravim, le zapiši mi kako bi si želela.

V opombe pred oddajo naročila lahko navedeš svojo višino ali željeno dolžino majice od vrha rame navzdol, obseg prsi, pasu in bokov pa bomo kroj prilagodili tebi). Opombe naročila se nahajajo v zaključku naročila tik pod poljem Dostavi na drug naslov. Standardne mere si lahko ogledate tudi tukaj.

Beri dalje ...

44,00

Počisti izbor
Količina
Mere velikosti
Back to Top
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.