Rebrast komplet / two – več barv

Domov/Ženski komplet/Rebrast komplet / two – več barv

Rebrast komplet / two – več barv

Na zalogi

Moderna, itak! Trenutno smo v času, ko udobje ne pozna meja. Barve v zemeljskih tonih pa so kraljice sveta. Pripravila sem en spešel kroj hoodija v rebrastem blagu. Je izjemno

Moderna, itak!
Trenutno smo v času, ko udobje ne pozna meja. Barve v zemeljskih tonih pa so kraljice sveta.
Pripravila sem en spešel kroj hoodija v rebrastem blagu. Je izjemno prožen, mehek in ekstra prijeten za nosit.
Sešit je v tiliranem kroju, vendar kljub obliki krojenja komaj veš, da ga imaš na sebi. Je malenkost krajše oblike od običajnih mer iz razpredelnice (poljubno lahko dopišeš pa ti pripravimo v dolžini kot želiš. Zgoraj ima prekrižano kapuco z vpeljano vrvico, spodaj pa ga zaključuje patent. Pri rokavih smo tokrat izbrali robljen stil zaključka, saj izgleda bolj fin.
Predstavim še spodnji del, ki je izjemno prožen, mehek in ekstra prijeten za nosit.
Sešite so v oprijetem kroju, vendar ne skrbi.. reberček je dovolj debel, da se skozenj niti malo ne vidi, poleg tega se boš počutila prav udobno in sproščeno.
Zgoraj image vison pas z vrvico, katero lahko poljubno reguliraš, spodaj pa so zaključene s krajšim patentom za bolj poln videz.
Dolžina je dolga, v kolikor bi rada dolžino 7/8 zapiši v opombe.
In dobro poglej slikice – tako fletne nove etikete imamo.

V kolikor si želiš različne barve zgornjega oz. spodnjega dela dopiši v opombe katero barvo ti naredimo za posamezni izdelek.

V opombe pred oddajo naročila lahko navedeš svojo višino ali željeno dolžino hoodija od vrha rame navzdol, obseg prsi, pasu in bokov pa bomo kroj prilagodili tebi). Opombe naročila se nahajajo v zaključku naročila tik pod poljem Dostavi na drug naslov. Standardne mere si lahko ogledate tudi tukaj.

material: rebrasti bombaž (95% bombaž, 5% elastan)

Beri dalje ...

83,00

Počisti izbor
Količina
Mere velikosti
Back to Top
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.