Otroški komplet – Mini in mama

Domov/Otroška kolekcija/Otroški komplet – Mini in mama

Otroški komplet – Mini in mama

Na zalogi

Povsem nov komplet je ugledal luč tega sveta. Zgornji del je res tak moden kos. Sam kroj je rahlo ohlapen, izdelan v modernem stilu. Zaključujejo ga patenti in zgoraj kapuca, ki

Povsem nov komplet je ugledal luč tega sveta.
Zgornji del je res tak moden kos. Sam kroj je rahlo ohlapen, izdelan v modernem stilu. Zaključujejo ga patenti in zgoraj kapuca, ki je tokrat drugačna kot ste jo vajeni pri nas. Spredaj nekoliko višja in ta zares lepo pride.
Komplet je sešit v milirani bež barvi, lahko pa ti ga pripravimo v res pestri paletki barv. – v kolikor bi potrebovali kakšno fotografijo barve jo z veseljem naknadno pošljem.
Morda si želiš zgornji del v drugi barvi kot spodnji – dopiši v opombe. Prav tako je možen komplet brez potiska ali z drugim potiskom. Lahko mi zapišeš, če si želiš drugače.

Spodnji del pa prikazuje hlače, ki so prav tako sešite v novem kroju. Pokombiniraš jih lahko na karkoli. Žepki so tokrat brez patentov, kar fotografija lepo prikazuje. Posebnost je še ta, da je v v spodnjem in zgornjem patetntu dodana širša elastika, ki je z zunanjimi dvojnimi šivi pošita. Estetsko dovršeno bi rekla.

V opombe pred oddajo naročila lahko navedeš svojo višino ali željeno dolžino hoodija od vrha rame navzdol, gležnja, obseg prsi, pasu in zadnjice ter  dolžino od popka do gležnja – kroj prilagodili tebi). Opombe naročila se nahajajo v zaključku naročila tik pod poljem Dostavi na drug naslov.

Material: Bombažna prevešanka (97% bombaž, 3% elastan)

Beri dalje ...

53,0060,00

Počisti izbor
Količina
Mere velikosti
Back to Top
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.