Otroški komplet – Dreamy rainbow

Domov/Po naročilu/Otroški komplet – Dreamy rainbow

Otroški komplet – Dreamy rainbow

Na zalogi

Povsem nov komplet je ugledal luč tega sveta in z njim tudi en dodatek k naši ponudbi. Saj veste, da za otročke že dolgo nismo ustvarjali. Upam in želim si, da vam bom sedaj v

Povsem nov komplet je ugledal luč tega sveta in z njim tudi en dodatek k naši ponudbi. Saj veste, da za otročke že dolgo nismo ustvarjali. Upam in želim si, da vam bom sedaj večkrat lahko kaj v tej smeri ponudila.
Zgornji del je res tak moden kos, ki ima iz več različnih kosov prišito mavrico, nadnu pa dodan še preslikač srček. Sam kroj je ravno prav tiliran, vendar krojen tako, da spodaj lahko oblečeš majico. Zaključujejo ga patenti in zgoraj kapuca, ki je tokrat drugačna kot ste jo vajeni pri nas. Spredaj nekoliko višja in ta zares lepo pride.
Hoodie je sešit v milirani roza osnovi, lahko pa ti ga pripravimo v res pestri paletki barv. (izbereš med: barva)

Spodnji del pa prikazuje hlačke, ki so v celoti sešite v enobarvni udobni prevešanki. Imajo spodnje in zgornje patente, zaradi katerih so hlače izredno dolgo nosljive, ter spredaj dodane volančke. Vsekakor jih lahko pripravimo tudi brez teh. – dopiši v opombe.
Spodnji del je na fotografiji v sivi barvi, lahko pa izbereš tudi drugo (posledično se spremeni tudi barva pri hoodiju, torej namesto sivih delov naprimer črni v kolikor izbereš to barvo. Izbereš: dodana barva)

V opombe pred oddajo naročila lahko navedeš svojo višino ali željeno dolžino hoodija od vrha rame navzdol, gležnja, obseg prsi, pasu in zadnjice ter  dolžino od popka do gležnja – kroj prilagodili tebi). Opombe naročila se nahajajo v zaključku naročila tik pod poljem Dostavi na drug naslov. Standardne mere si lahko ogledate tudi tukaj.

Material: Bombažna prevešanka (97% bombaž, 3% elastan)

Beri dalje ...

57,0064,00

Počisti izbor
Količina
Mere velikosti
Back to Top
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.