Odrasli komplet – Dreamy rainbow

Domov/Ženska kolekcija/Ženski komplet/Odrasli komplet – Dreamy rainbow

Odrasli komplet – Dreamy rainbow

Na zalogi

Povsem nov komplet je ugledal luč tega sveta. Zgornji del je res tak moden kos, ki ima iz več različnih kosov prišito mavrico, nadnu pa dodan še preslikač srček. Sam kroj j

Povsem nov komplet je ugledal luč tega sveta.
Zgornji del je res tak moden kos, ki ima iz več različnih kosov prišito mavrico, nadnu pa dodan še preslikač srček. Sam kroj je ravno prav tiliran, vendar krojen tako, da spodaj lahko oblečeš majico. Zaključujejo ga patenti in zgoraj kapuca, ki je tokrat drugačna kot ste jo vajeni pri nas. Spredaj nekoliko višja in ta zares lepo pride.
Hoodie je sešit v milirani roza osnovi, lahko pa ti ga pripravimo v res pestri paletki barv. (izbereš med: barva)

Spodnji del pa prikazuje hlače, ki so prav tako sešite v novem kroju. Bi rekla, da jiu lahko pokombiniraš na karkoli. Žepki so tokrat brez patentov, kar fotografija lepo prikazuje. Posebnost je še ta, da je v v spodnjem in zgornjem patetntu dodana širša elastika, ki je z zunanjimi dvojnimi šivi pošita. Estetsko dovršeno bi rekla.
Spodnji del je na fotografiji v sivi barvi, lahko pa izbereš tudi drugo (posledično se spremeni tudi barva pri hoodiju, torej namesto sivih delov naprimer črni v kolikor izbereš to barvo. Izbereš: dodana barva)

V opombe pred oddajo naročila lahko navedeš svojo višino ali željeno dolžino hoodija od vrha rame navzdol, gležnja, obseg prsi, pasu in zadnjice ter  dolžino od popka do gležnja – kroj prilagodili tebi). Opombe naročila se nahajajo v zaključku naročila tik pod poljem Dostavi na drug naslov. Standardne mere si lahko ogledate tudi tukaj.

Material: Bombažna prevešanka (97% bombaž, 3% elastan)

Beri dalje ...

98,00

Počisti izbor
Količina
Mere velikosti
Back to Top
Košarica
Zapri

V košarici ni izdelkov.