Dolga jopica -Pink

Domov/Ženski hoodi in jopice/Dolga jopica -Pink

Dolga jopica -Pink

Na zalogi

Tokrat ti predstavim našo novo ta dolgo lepotičko! Povsem nov kroj jopice smo pripravili. Sama dolžina je tokrat daljša kot običajne. Sprednji del je malenkost krajši kot za

Tokrat ti predstavim našo novo ta dolgo lepotičko!
Povsem nov kroj jopice smo pripravili. Sama dolžina je tokrat daljša kot običajne. Sprednji del je malenkost krajši kot zadnji, speljan v polkrožni obliki. Sam kroj je lepo popet, izdelan tako da spodaj oblečeš še kakšno majčko ipd.
Sprednji del smo popestrili z bleščečimi volančki, katere lahko izbereš v zlati ali srebrni barvi, posledično se ujemajoče doda zadrgo = zlata oz. srebrna. Na zadnjem delu je spodaj dodana še vrvica, ki je prav tako v eni izmed bleščečih barv. Ne smem pozabiti še na sprednja dva žepka.
Zaključim z stavkom: res je krasna!

V opombe pred oddajo naročila lahko navedeš svojo višino ali željeno dolžino jopice od vrha rame navzdol- sredinska mera zadaj (torej najdaljši del), obseg prsi, pasu in bokov pa bomo kroj prilagodili tebi. Opombe naročila se nahajajo v zaključku naročila tik pod poljem Dostavi na drug naslov. Standardne mere si lahko ogledate tudi tukaj.

material: bombažna prevešanka (92% bombaž, 8% elastan)

Beri dalje ...

68,00

Počisti izbor
Količina
Mere velikosti
Back to Top
Košarica
Zapri